KMÜ AİLESİNE YENİ ÖĞRENCİLER KATILIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 131    07.06.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde 2.865 yeni öğrenci alınacak.

Üniversite adayları, KMÜ’nün mevcut bölüm ve programlarının yanı sıra Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun yeni açılan Geleneksel El Sanatları normal ve ikinci öğretim programları ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Evde Hasta Bakımı normal ve ikinci öğretim programlarını da tercih edebilecek.

2012-2013 eğitim öğretim yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun özel yetenek sınavı ile öğrenci alan Spor Yöneticiliği normal ve ikinci öğretim programlarına üniversite adayları başvuru yapabilecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi yeni katılacak öğrencilerle birlikte 2012-2013 eğitim-öğretim dönemine daha da büyüyerek başlamış olacak.

Yeni açılan programların kontenjanları ise şöyle:

PROGRAM ADI
KONTENJAN