‘GÜNEY KARİYER FUARI’ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Güney Kariyer Fuarına (GÜNKAF) hazırlanıyor.

İş, staj başvuruları, eğitimler, atölye çalışmaları, yarışma ve mülakat simülasyonlarının yanı sıra sosyal içeriği ile de zengin bir fuar olan GÜNKAF, üniversite öğrencileri ve mezunlara yönelik olacak.

Paydaşlar arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin de yer alacağı fuara toplam 14 üniversiteden 50 binin üzerinde öğrenci, 400’ün üzerinde ise kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odaları katılacak.

Öğrenciler yetenekkapisi.org adresine giriş yaparak öncelikle üyelik işlemlerini tamamlayabilecek. Bunun ardından Kariyer Fuarları sekmesinden Güney Kariyer Fuarı seçilerek başvuru yapılabilecek.

Fuar Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 27-28 Şubat 2023 tarihlerinde Antalya Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek.

KMÜ BASIN