REKTÖR GÖKMEN YENİ ÖĞRENCİLERİN KAYIT HEYECANINI PAYLAŞTI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 159    04.09.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 3 Eylülde başlayan kayıtlarda öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Kayıt yaptırmak için gelen öğrencileri ve ailelerini her zamanki gülen yüzüyle karşılayan Rektör Gökmen, geniş kapsamlı olanakların sunulacağı yeni eğitim-öğretime ‘merhaba’ demenin mutluluğunu, yeni öğrencileriyle paylaştı.

Karşılarında Rektör Gökmen’i gören üniversiteliler ve aileleri şaşkınlıklarını gizleyemeseler de Rektör Gökmen ve üniversite personelinin ilgisinden memnun ayrıldı. Öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Rektör Gökmen kayıt, konaklama, ulaşım gibi her konuda çıkabilecek sorunlarda üniversitede görevli ekibin kendilerine yardımcı olacağını belirtti.

Rektör Gökmen, ailelere çocuklarının huzurlu bir ortamda olacağına inandığını belirterek “Gözünüz arkada kalmasın. Burada çocuklarınız bize emanet. Ben de evladını üniversiteye yeni kayıt yaptıran bir baba olarak, sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum, sizleri çok iyi anlıyorum. Çocuklarımızın en iyi ortamlarda öğrenim görmeleri için hazırlıklarımızı yaptık. Üniversitemizde büyük şehirlerdeki üniversitelere oranla öğrencilerimizin kendilerini geliştirme şansı daha yüksek. Üniversitemizde hizmetlerimiz hep daha iyiye doğru gidiyor.” dedi.

Valilik ve diğer kurumların da KMÜ çalışmalarına büyük destek verdiğini belirten Rektör Gökmen, öğrencileri sınıflarında da ziyaret edip tek tek sohbet edeceği sözünü verdi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerin ve ailelerinin otogarda karşılandığı KMÜ’de, aynı zamanda İl Emniyet Müdürlüğü personeli de öğrencilerle tek tek ilgileniyor ve ikramlar sunarak Karaman’da üniversite yaşamının güvenliliği hakkında bilgiler veriyor.

Karaman Valisi Murat Koca da KMÜ Rektörü Gökmen'i ziyareti sırasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilerle bir süre sohbet ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştu.