OLİMPİYAT İKİNCİSİ NUR TATAR KMÜ’DE

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 161    20.09.2012

2012 Londra Yaz Olimpiyatları Tekvando branşında ülkemize gümüş madalya kazandıran Nur Tatar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde öğrenim görecek.

Nur Tatar yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Tatar’a; Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman Çevik ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar eşlik etti.

Prof. Dr. Sabri Gökmen, Nur Tatar’ı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek “Ülkemize gümüş madalya kazandırdığınız karşılaşmayı ben de büyük bir heyecanla takip ettim. Sizi, ailenizi ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Başarı kazanmak kadar başarıyı elde tutmak da zor bir iştir, daha çok çalışmak gerekir. Biz Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak size başarınızı devam ettirmenizde her türlü desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

Olimpiyat ikincisi Nur Tatar da KMÜ’de olmaktan büyük keyif aldığını söyleyerek “Üniversitenin spora verdiği önem ve geçmiş yıllarda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun kazandığı başarılar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini tercih etmemde etkili oldu. Öğrenim hayatım boyunca da üniversiteme faydalı olmak için elimden geleni yapacağım.” dedi.