PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’E TEBRİK ZİYARETLERİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:163     21.09.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, yeniden rektör olarak atanmasının ardından tebrik ziyaretleri başladı.

15 Eylül 2008’de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine kurucu Rektör olarak göreve başlayan Prof. Dr. Sabri Gökmen üniversitedeki seçimlerde en yüksek oyu almış, YÖK tarafından ilk sırada Cumhurbaşkanlığına rektör adayı önerilmiş ve 7 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararla, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından rektör olarak ataması yapılmıştı.

Prof. Dr. Sabri Gökmen’e üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra,  Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de tebrik ziyaretlerinde bulunuyor.

Rektör Gökmen, kendisini tebrik için gelen konuklarına teşekkür ederek, geçmiş dönemde edinilmiş tecrübeler doğrultusunda daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Rektör Gökmen “Üniversite kurulmaz, olunur. Üniversite olmak için zamana ihtiyaç vardır. Bizler de tüm çalışma arkadaşlarımızın çabası ve Karaman halkının desteğiyle üniversitemizin şehrimizin lokomotifi olma özelliğini sürdüreceğiz.” dedi.