REKTÖR GÖKMEN CUMHURİYET BAŞSAVCISI VE AĞIR CEZA REİSİ’Nİ AĞIRLADI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 165    25.09.2012

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Suat Sonay, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret ettiler.

Çokdinç ve Sonay, Karaman’ın lokomotifi olan üniversiteye önemli hizmetleri bulunan Gökmen’in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden atanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, nazik ziyaretlerinden dolayı Mustafa Kemal Çokdinç ve Suat Sonay‘a teşekkürlerini sunarak “Eğer ortada bir başarı varsa bu tek başına edinilmiş bir başarı değildir. Adli sistemin yürütücüleri olarak sizlerin, Karaman’a hizmet eden kamu kurum ve kuruluşları ile tüm Karaman halkının desteğiyle, sıradan değil aranan bir üniversite olma özelliğimizi sürdürme gayretindeyiz.“ diye konuştu.

Yeni dönemde de her alanda kurumlar arası işbirliğinin süreceğine yönelik projelerin görüşüldüğü ziyaret, iyi dileklerle son buldu.