PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:168     03.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, yeniden rektör olarak atanmasının ardından gerçekleştirilen tebrik ziyaretleri devam ediyor. Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyaretlerinde bulunuyor.

Vali yardımcısı Erkan İsa Erat, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsamettin Bayram, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Arı ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Yunus Özdemir ayrı ayrı Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve yeni dönemde başarılarının devamını dilediler.

Prof. Dr. Sabri Gökmen, gelen tüm ziyaretçilerine teşekkür ederek, edindikleri deneyimler ışığında daha da güçlenerek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Rektör Gökmen “ Karaman’a hizmet eden tüm kuruluşlarının desteğine her zaman ihtiyacımız vardır. Üniversiteyi şehirden ayrı düşünemeyiz. Yeni dönemde de tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğimize devam edeceğiz.” diye konuştu.