KMÜ’DE “ÖĞRENCİ İSTEK FORMU” UYGULAMASINA BAŞLANDI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 179    12.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrenci odaklı eğitim anlayışının bir uygulamasını daha hayata geçirdi. Üniversite rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in talimatıyla, “ Öğrenci İstek Formu” adı altında bir çalışma başlatıldı.

Üniversite genel ağında yer alan “ Öğrenci İstek Formu” aracılığı ile öğrenciler düşüncelerini, eleştirilerini ve şikâyetlerini dile getirebilecekler. Başta KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen olmak üzere rektör yardımcıları ve diğer yöneticiler ilk elden öğrencilerin isteklerini okuyarak, çözüm yolları üretecekler.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversiteli öğrenciler “Öğrenci İstek Formu” bulunan konu türlerinden birini seçerek istek ve şikâyetlerini mesaj olarak yazıp üniversite yönetimine gönderebilecekler. Benzeri az görülen bu uygulama sayesinde öğrenciler bürokratik aşamaları kullanmadan üniversite yönetimine direkt ulaşabilecekler.