KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:185     26.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gökmen, mesajında şöyle dedi:

“Milletimizin büyük fedakârlıklarla ve vatan uğrunda akıtılan şehit kanlarıyla inşa ettiği Cumhuriyetimizin 89. yılını, milletçe büyük bir coşku içinde kutluyoruz.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi evrensel bilimin öngördüğü ilkeler doğrultusunda, ülkemizin ilerlemesi yolunda çalışmalar yaparak Türkiye Cumhuriyeti devletinin muasır medeniyet seviyesine ulaşmasına katkı sağlamayı sürdürecektir.

Cumhuriyet coşkusunun bütün milletimizce en üst seviyede yaşanması dileğiyle şahsım ve üniversitem adına, Cumhuriyetimizi kuran, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”