KMÜ’DE BAYRAMLAŞMA

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 186    30.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ)  bayramlaşma töreni 30 Ekim Salı günü yapıldı.

Yeni yemekhane binasında düzenlenen törene Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karataş,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci’nin yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karataş “Kurban Bayramı dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Bayram günlerinde ortaya çıkan kardeşlik ruhunu, bütün bir yıla yayarsak inanıyorum ki hiçbir güç birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecektir.” açıklamasını yaptı ve üniversite personeliyle tek tek ilgilenerek bayram ziyaretine gelenlerin bayramını kutladı.

Bayramlaşma töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün de tüm personelin hem Kurban hem de Cumhuriyet bayramlarını kutlayarak, tebriklerini sundu.