KMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ ÜYELERİ REKTÖR GÖKMEN’İ ZİYARET ETTİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:194     09.11.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde yeni seçilen Öğrenci Konseyi Başkanı Cengiz Baki ve Konsey üyeleri Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Avcı eşliğinde Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Sabri Gökmen başkan ve üyeleri tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Öğrenci Konseyi Başkanı ve üyelerine eğitim hayatlarındaki başarıları, güzel ahlak ve çalışkanlıkları sayesinde örnek insan olabileceklerini söyleyen Gökmen sözlerine şöyle devam etti: “Sizler artık kendinizi değil Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini temsil etmektesiniz. Üzerinize düşen sorumluluğun bilinciyle elinizden gelen gayreti göstereceğinize inanıyorum. İdarecileriniz olarak bizler de sizlerin çalışmalarınıza her türlü desteği vermeyi hazırız.”

Öğrenci Konseyi Başkanı Cengiz Baki ile üyeler Ahmet Ökmen, Mustafa Acar, Osman Üzen, Melkan Zeyrek de kendilerine verdikleri destekten dolayı Prof. Dr. Sabri Gökmen’e teşekkür ederek, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarına söz verdiler.