KMÜ ÖĞRETİM ELEMANI ALIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 199                  21.11.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) akademik kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni öğretim elamanlarını bünyesine katmaya hazırlanan KMÜ başvuru için gerekli şartları web sayfasından duyurdu.

KMÜ’de İktisadi ve İdari Bilimler,Kamil Özdağ Fen, Edebiyat ve Mühendislik Fakültelerine toplam 13 araştırma görevlisi alınacak. Araştırma görevlileri İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Matematik, Sosyoloji, Enerji Sistemleri, Gıda ve Malzeme Bilimi Mühendisliği bölümlerinde hizmet verecek.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi meslek yüksek okullarını daha da güçlendirecek. Sağlık Hizmetleri, Sosyal Bilimler, Teknik Bilimler, Kazımkarabekir ve Ermenek Meslek Yüksekokullarına toplam 26 öğretim görevlisi alacak. Öğretim görevlisi alınacak bölümler;
Terapi ve Rehabilitasyon, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler, Elektrik ve Enerji, Muhasebe ve Vergi, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon, Toptan ve Perakende Satış, Gıda İşleme, Dış Ticaret, Tasarım Bilgisayar Teknolojileri ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri olarak ilan edildi. Elektronik ortamda yapılabilen başvurular 26 Kasım 2012 tarihine kadar sürecek.