REKTÖR GÖKMEN'E AŞURE İKRAMI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 201    23.11.2012

Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri, Beden Eğitimi öğretmenleri Alparslan Özcan eşliğinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü (KMÜ) Prof. Dr. Sabri Gökmen’e makamında aşure ikram etti.

7. sınıf öğrencileri Osman Gazi Kalkan, Abdülkadir Çini ve Mustafa Çavaş içinde bulunduğumuz Muharrem ayının vazgeçilmezi aşureyi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi adına Rektör Gökmen’e ikram ederek medeniyetimizin değerlerini  bir kez daha yaşattılar.

Prof. Dr. Sabri Gökmen Beden Eğitimi öğretmenleri Alparslan Özcan ve öğrencilerine teşekkür ederek “ Geleceğimizin büyükleri olarak sizlerin değerlerimize sahip çıkmanız bizleri memnun ediyor. Hepinize eğitim hayatlarınızda başarılar diliyor, derslerinize çok çalışmanızı tavsiye ediyorum.” diye konuştu.