KAZIM KARABEKİR MESLEK YÜKSEKOKULU GELECEK YIL YENİ BİNASINDA

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 204                  27.11.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu gelecek yıldan itibaren yeni binasında eğitim-öğretim verecek.

Geçtiğimiz Nisan ayında inşaatına başlanan Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu’nun yeni binası 7000 m² kapalı alanı, 20 derslik, 4 bilgisayar laboratuarı, 117 ve 130 kişilik 2 konferans salonu ile göz dolduracak.  Mutfak, yemekhane, kafeterya ve otoparkı sayesinde öğrencilerin ve tüm personelin sosyal ihtiyaçları da karşılanmış olacak.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Abdulbaki Pınar yaptığı açıklamada inşaat alanında beton döküm işlemleri devam ettiğini belirterek, gelecek yılın yaz aylarında yeni bina inşaatının tamamlanacağını bildirdi. Abdulbaki Pınar 1995-1996 eğitim-öğretim yılından bu yana eğitim-öğretime devam ettikleri mevcut binalarının yıllar içerisinde yıprandığını, ihtiyaca cevap veremediğini söyleyerek sözlerine söyle devam etti. “Okulumuzda Yerel Yönetimler normal ve ikinci öğretim ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı normal öğretim programlarımızda 355 öğrencimiz bulunmakta olup, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama normal ve ikinci öğretim programına 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında öğrenci alınacaktır. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında modern görünümlü yeni binamızda, yeni programlarımızla eğitim-öğretime devam edecek olmamız hepimizi şimdiden heyecanlandırmaktadır.”