KMÜ ÖĞRENCİSİ ÜMMÜHAN KARAÇADIR AVRUPA KROS ŞAMPİYONASINDA İLK 10 SPORCU ARASINDA YER ALDI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 224    10.12.2012

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Ümmühan Karaçadır Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de düzenlenen Avrupa Kros Şamiyonası’nda 6. oldu.

97 kişin yarıştığı genç bayanlar kategorisinde Ümmühan Karaçadır 6. olarak ilk 10’a girmeyi başardı. Ümmühan Karaçadır ülkesini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyleyerek, “Koştuğum 13:54’lük derece bugüne kadar genç bayanlar kategorisinde Türkiye’de elde edilmiş en iyi derecedir. “diye konuştu.

KMÜ öğrencisi Ümmühan Karaçadır başarı sağlamasında emeği geçen tüm hocalarına teşekkür etti ve bir sonraki şampiyonada madalya kazanmak için daha çok çalışacağını sözlerine ekledi.