Elma Sempozyumuna Katkı Sağlayan Üniversite Personeline Teşekkür Yemeği Verildi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 63               27.10.2009

Tüm resimleri görmek için tıklayınız

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 1. Ulusal Elma Sempozyumunun düzenlenmesi ve sürdürülmesinde katkı sağlayan tüm personele teşekkür için yemekli toplantı yapıldı.

Karaman Polisevi’nde 26 Ekim Pazartesi günü akşam 19.00’da yapılan toplantıya, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter ile diğer akademik ve idari personel katıldı.Toplantıda, 1. Ulusal Elma Sempozyumunun Karaman’ı, üniversiteyi ve elma yetiştiriciliğini en iyi şekilde tanıttığı vurgulandı. Sempozyuma katılan tüm akademisyenlerin ve kurum temsilcilerinin tamamının olumlu geribildirimde bulundukları ifade edildi.
Sempozyumun düzenlenmesi ve sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, paylaşılmayan güzelliklerin anlamının az etkisinin ise kısa süreli olduğunu,  güzelliklerin bedenen ve zihnen özveri gerektiren çalışmalar sayesinde yaşandığını vurguladı. Sempozyuma katılan tüm konukların organizasyondan dolayı duydukları memnuniyetin yüksek olduğunu, kendisine söylenen teşekkürleri üniversite personeline de duyurmaktan onur duyduğunu söyledi. Karaman’ın ve üniversitenin tanıtımında büyük rolü olan Ulusal Elma Sempozyumunun başarıyla tamamlanmasında görev alan tüm personelin fedakarlık ve yardımlaşmasının önemli olduğunu; başarıların kalabalıklarla değil takımlarla gerçekleştirilebildiğini, sempozyum süresince verimli ve üretken bir ekip çalışması yapıldığını ve bundan  dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eti.  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karataş başta olmak üzere, akademik personelin, daire başkanlarının, hizmetli personel ve güvenlik görevlileri de dahil herkesin uyum içinde çalıştığını, bu ekip çalışmasının da Karaman’a ve üniversitemize büyük yarar sağladığını vurguladı.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, üniversitelerin tüm kuruluşlara örnek olması gereken kurumlar olduğunu, 1. Ulusal Elma Sempozyumunda yapılan çalışmanın da örnek niteliğinde olacağına inandığını ifade etti. Üniversitedeki potansiyeli yüksek personel ile birlikte daha iyi organizasyonlar yapılacağına inandığını, “sıradan değil aranan bir üniversite olma” yolundaki hedefimize ulaşmada herkesin katkısının olmasını arzu ettiğini belirtti.
 1. Ulusal Elma Sempozyumu Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karataş, sempozyumun başarılı olmasına katkı sağlayan herkesin isimlerine hazırlanmış teşekkür belgelerini vererek, Sempozyum Düzenleme Kurulu adına  tüm üniversite çalışanlarına teşekkür etti.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdiği toplantı, tüm katılanların memnuniyetlerini ifade etmesi ile sona erdi.