TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MEZUNİYET SERGİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu “Geleneksel Mezuniyet Sergisi” düzenledi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının sergi alanında 13-14 Mayıs tarihleri arasında açık kalan sergide Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Geleneksel El Sanatları, Mimari ve Dekoratif Sanatlar, Halıcılık-Kilimcilik, Organik Tarım ve Makine programlarından bu yıl mezun olacak öğrencilerin çalışmaları sergilendi.

Öğrenciler yıl boyunca vitray, seramik, dokuma, keçe ve alçı tarzlarında hazırladıkları 100’den fazla eseri sanatseverlerle buluşturdular. Sergide organik tarım ürünlerinin yanı sıra Makine programında yapılan iş makinesi de yer aldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Konuk, öğrencilerinin farklı teknik ve malzeme kullanarak yaptıkları geleneksel ve görsel ürünleri paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Konuk emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mezun olacak öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında da her türlü desteği vermeye hazırız.“ diye konuştu.