KMÜ UYGULAMA ANAOKULU’NDAN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulama Anaokulu Anneler Günü programı düzenledi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun organizasyonunda Üniversitenin Merkezi Sosyal Tesisleri Büyük Salonunda gerçekleştirilen programa KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Metin Sezer ve öğrenci velileri katıldı.

Anaokulunun 3-5 yaş grubunda bulunan 20 minik öğrenci annelerine olan sevgilerini okudukları şiirler ve oynadıkları skeçlerle anlattılar. Öğrencilerin yıl boyunca okulda gerçekleştirdikleri etkinliklerin slayt gösterisi de büyüklerinden alkış aldı. Programda küçük KMÜ’lü öğrencilerin oynadıkları Kafkas gösterisi beğeniyle takip edildi.

Programın sonunda Anaokulu öğretmeni Hilal Günaydın’a KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci tarafından hediye takdim edildi.