ERMENEK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İŞE HAZIRLIK SEMİNERİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ermenek Meslek Yüksekokulunda “İş Öncesi Zihinsel Hazırlık’’ semineri gerçekleştirildi. Seminere Ziylan Grup Eğitim Müdürü H. Reşat Şentürk konuk oldu.

Ermenek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda verilen seminere Yüksekokul Müdürü Öğretim Görevlisi Ali Can ve öğretim elemanları ile işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, sağlık kurumları işletmeciliği, elektrik ve bilgisayar programcılığı bölümlerinden yaklaşık 120 öğrenci katıldı.

H. Reşat Şentürk seminerde, öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmalarının ve potansiyellerinin farkına varmalarının önemine değindi. Şentürk, “Potansiyelinizi doğru kullanmanız iş yaşamında başarılı olmanıza katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.

Konuşmasında kariyer planlamasının önemine vurgu yapan Şentürk, sektörden örnekler verdi.  H. Reşat Şentürk öğrencilere iş hayatında karşılaşabilecekleri sorunlara yönelik tavsiyelerde bulundu.

Seminerin ardından H. Reşat Şentürk’e Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ali Can tarafından plaket takdim edildi.