SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAŞLI VE EVDE HASTA BAKIMI PROGRAMLARINDAN SERGİ VE YARIŞMALAR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım ve Evde Hasta Bakımı Programları öğrencileri sergi ve yarışmalardan oluşan yılsonu etkinliği düzenledi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının sergi alanında 27-28 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılan etkinliklerden biri “Göz temalı fotoğraf sergisi ve yarışması” oldu. Kornea nakline dikkat çekmek amacıyla düzenlenen sergide 71 fotoğraf yer aldı. Etkinliği takip edenlerin kullandıkları oylar sonucunda ilk üç fotoğraf belirlendi.

Etkinlikler kapsamında, Yaşlı Bakım Programı öğrencilerinin yaşlılara işlev kazandırmak amacıyla “Meşguliyet Terapisi” dersinde hazırladıkları materyaller de sergilendi.

Ayrıca düzenlenen pinpon yarışmasında hem öğrenciler hem de öğretim elemanları yarışarak eğlenceli anlar yaşadılar.