SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri yılsonu sergisi düzenledi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının sergi alanında 27-28 Mayıs 2013 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri müzik aletleri, eğitici oyuncaklar, ilk yardım çantası ve kahvaltı tabağı sergilerini sundular.

Öğrenciler yıl boyunca derslerinde yaptıkları kemençe, bağlama, tef ve ksilofon gibi müzik aletlerini sergilerinde paylaştılar. Eğitici oyuncaklar sergisinde ise bebek kitapları, yap-boz küpler, çeşitli kuklalar ile duyu yastıkları ve battaniyeleri sergilendi.

Öğrencilerin hazırladıkları ilk yardım çantaları ve kahvaltı tabakları da sergide yer aldı. KMÜ Uygulama Anaokulu öğrencilerinin renk kattığı sergide minikler kahvaltı tabakalarının tadına bakarak hazırlanan kahvaltılıkları lezzet testinden geçirdiler.