KMÜ’DE YÖRESEL EV YEMEKLERİ ZİYAFETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “Yöresel Ev Yemekleri Sergisi” düzenledi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının sergi alanında düzenlenen sergide Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri yaptıkları yöresel yemekleri ikram ettiler. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine öğrenim görmek üzere gelen öğrenciler kendi yörelerinin yemeklerini ziyaretçilere sundular.

Sergide Kahramanmaraş’ın Yoğurtlu Köftesi, Şanlıurfa’nın çiğ köftesi ve Afyon’un Haşhaşlı Çöreği yoğun ilgi gördü. İkram edilen yemekler arasında Karaman’ın ünlü yemeği batırık da sergilendi. KMÜ’lü personel ve öğrenciler sergi alanında hazırlanan yöresel yemekleri keyifle yediler.