KMÜ AİLESİ GENİŞLİYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yeni öğrenciler katılacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) Sosyal Bilimler, Sağlık Hizmetleri ve Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulları bünyesindeki programlara öğrenci alınmasına yönelik karar, Yükseköğretim Kurulunun 18 Nisan 2013 tarihinde yaptığı toplantısında onaylandı.

Alınan kararla Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otel İşletmeciliği programına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 80, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunun Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 100, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ise Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon ile Diyaliz programlarına normal ve ikinci öğretim olmak üzere toplam 80 öğrenci alınacak. Tüm programlarda öğrenciler isteğe bağlı hazırlık sınıfı okuyabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “KMÜ ailesine yeni öğrenciler gelecek olmasından mutluluk duyuyorum. Yeni açılan bölüm ve programları ile daha da büyüyen, güçlenen üniversitemiz sıradan değil aranan üniversite olma özelliğini sürdürerek çalışmalarına devam edecektir.“ şeklinde konuştu.