KMÜ’DEN POLONYA’YA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) idarecileri Erasmus personel hareketliliği kapsamında ders almak üzere Polonya’nın Alcide de Gasperi Üniversitesine gitti.

KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Tiske ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mevlüt Balta’dan oluşan heyet, 3-7 Haziran 2013 tarihleri arasında Alcide de Gasperi Üniversitesinde görüşmelerde bulundu.

KMÜ’lü idareciler yabancı mevkidaşlarıyla üniversitelerin yönetim sistemi, hukuki yapısı ve öğrenci işleriyle ilgili karşılaştırmalı olarak fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette Alcide de Gasperi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Witoldowi Pokruszynskiemu da KMÜ’lü misafirleriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ziyaretin sonunda Alcide de Gasperi Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Witoldowi Pokruszynskiemu ve KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci üniversiteleri adına karşılıklı hediye takdim ettiler.