REKTÖR GÖKMEN TRT’YE KONUK OLACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, TRT-Okul kanalında yayınlanan “Rektörler Anlatıyor” adlı programa konuk olacak.

Prof. Dr. Sabri Gökmen 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 22.30’da yayınlanacak programa katılarak üniversite adaylarını Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi hakkında bilgilendirecek.

Rektör Gökmen üniversitenin akademik birimleri, bilimsel çalışmaları, öğrencilere sağladığı imkânlar ve sosyo-kültürel etkinliklerin yanı sıra Karaman şehrinin olanaklarıyla ilgili konuları izleyenlerle paylaşacak.

Tercih aşamasındaki üniversite adaylarına üniversiteleri tanıtmak amacıyla yayınlanan “Rektörler Anlatıyor” programı 3 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara geliyor.