KMÜ'DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 3                            08.01.2010

Karamanoğulu Mehmetbey Üniversitesi öğrenci topluluklarına tam destek veriyor. Yeni kurulmuş olmasına rağmen belirlediği büyük hedeflere azimle ilerleyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, öğrencilerini akademik ve bilimsel eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler alanında da yalnız bırakmıyor. Yerleşke içinde her gün farklı bir etkinliğin yapıldığı üniversitede amatör ruhla başlayan sanatsal etkinliklere üniversite yönetimi tam destek veriyor.

Şiir topluluklarının hazırladığı “Hazanda Şiir Dinletisi” programında Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karataş, Prof. Dr. Kemal Esengün ile akademik ve idari kadro da yer aldı. KMÜ Yunus Emre Amfisinde gerçekleştirilen etkinlikte farklı şairlerin eserlerine yer verildi. İlgi ile karşılanan etkinlikte 13 öğrencinin okuduğu şiirlerle keyifli dakikalar yaşanırken aralarda okunan eserleriyle ünlü şairler yâd edildi.

“Üniversiteler, öğrencilerinin akademik ve bilimsel eğitimlerinin yanında sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sağlamakla yükümlüdür.” diyen Prof. Dr. Sabri Gökmen  “öğrencilerinizin yaptıkları programlara katılmaktan büyük keyif alıyoruz. Onların gelişimine katkı sağlayacak her türlü etkinlikte onların yanındayız.” diye konuştu.