KMÜ, MİNİKLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası müsabakaları Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  evsahipliğinde başladı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleşkesi içerisinde yer alan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 68 ilden 720 kız ve 1180 erkek olmak üzere toplam 1900 sporcu katılıyor. Organizasyona 2.000 civarında sporcu, 110 hakem ve 350 civarında antrenör ile idareci katılıyor.

Minik sporcuların müsabakaları heyecanlı anlara ve renkli görüntülere sahne olurken, müsabakayı kaybeden minikleri teselli etmek ise antrenörlerine düşüyor. 2 Eylül Pazartesi günü başlayan şampiyona 5 Eylül Perşembe günü sona erecek.