KMÜ'DE TÜRKÜ ŞÖLENİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 4                                        08.01.2010

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencileri kendi aralarında kurdukları gruplarla hem sosyal hem de sanatsal alanda üniversitenin bütün olanaklarından faydalanıyor. Üniversite öğrencisi Bilge Ünal’ın başkanlığını yaptığı KMÜ Müzik Topluluğu hazırladıkları Türkü Gecesi Etkinliği ile öğrencilere müzik şöleni yaşattı.

KMÜ akademik ve idari kadrosunun da katıldığı gecede bağlamada Bilge Ünal, kavalda Ahmet Selçuk, klasik gitarda Gökhan Çınaroğlu klavyede Ulus Can Kargaoğlu, ritimde Göker Ekentok, bas gitarda Bahadır Erdem yer aldı. KMÜ Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Müzik Topluluğu üyesi öğrenciler yeteneklerini sergilerken salonu dolduran gençler de gönüllerince eğlendiler.