KMÜ’NÜN 10 BİNİNCİ ÖĞRENCİSİ BELLİ OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) öğrenci sayısı 07-09 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen ek yerleştirmelerle 10 binin üzerine çıktı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine (KMÜ) kaydolan 10 bininci öğrenciye Öğrenci Belgesi, Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen tarafından verildi.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programına yerleşen Gülbin Akyol ve yine aynı programa yerleşen kız kardeşi Yekta Akyol’u babalarıyla birlikte makamında kabul eden Rektör Gökmen, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Üniversitemize hoş geldiniz. Artık siz de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine kaydolarak ailemizin bir ferdi oldunuz.” dedi.

Ziyarette konuşan KMÜ’nün 10 bininci öğrencisi Gülbin Akyol ise KMÜ öğrencisi oldukları için kendilerini şanslı gördüklerini ifade ederek Karaman dışından gelmelerine rağmen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde hiç yabancılık çekmediklerini belirtti.