KMÜ'DE TURNUVA HEYECANI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 4        11.01.2010

KMÜ’ de futbol heyecanı BESYO 3. Sınıf takımının şampiyonluğuyla son buldu. 21 Aralıkta başlayan 45 sınıf takımının katılımıyla gerçekleşen 1.Geleneksel Karizma Sürücü Kursu Sınıflararası Futbol Turnuvası Pazar günü oynanan final maçıyla sona erdi.

Nefes kesen grup maçları ardından oynanan, çeyrek final ve yarı final maçlarında da kazanmayı bilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. Sınıf takımı,  final maçında galip gelerek şampiyon oldu.

Öğrenci Konseyinin başarıyla organize ettiği turnuvanın final maçının başlama vuruşunu Rektör Yrd. Prof. Dr. Kemal ESENGÜN yaptı. Final maçı sonunda şampiyon olan BESYO 3’e şampiyonluk kupası verildi.

Rektör Yrd. Prof. Dr. Kemal ESENGÜN başta Öğrenci Konsey Başkanı Fatih DUR olmak üzere, Öğrenci Konsey çalışma ekibine yapılan güzel organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Turnuva sonucunda birinciliği BESYO 3. sınıf, ikinciliği İktisat 4. sınıf, üçüncü İşletme 4. sınıf takımları aldı.