KMÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANI ÖMER DOĞAN, ÜNİVERSİTEYE VEDA ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) kuruluşundan beri Personel Daire Başkanlığı görevini yürüten Ömer Doğan, kendisi için verilen veda yemeğinin ardından üniversiteden uğurlandı.

Karaman Öğretmenevi’nde 21 Ekim tarihinde düzenlenen vedalaşma programına Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karataş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Tiske, daire başkanları ve müdürler katıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesinde Personel Daire Başkanlığı görevine naklen atanan Ömer Doğan, organizasyonu düzenleyen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesine teşekkür etti. Duygulu anlar yaşayan Doğan, beş yıldır çalıştığı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin hayatında ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Programda konuşan KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, kurucu personel olmanın zorluklarına değinerek Ömer Doğan’ın Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine yaptığı katkıya dikkat çekti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ise Ömer Doğan’ın Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini hep güzel anılarla hatırlamasını temenni ettiğini belirterek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Karataş, üst yöneticiler olarak en zor durumlarda bile güler yüzle makama girip güler yüzle makamdan ayrılabilen çok az sayıda personel tanıdıklarını ifade ederek Doğan’ın nezaketine ve işini iyi yapan bir görev adamı olduğuna vurgu yaptı. Karataş,  insanların hafızalarına format atmanın ve anılarını silmenin mümkün olmadığını kaydederek Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine belli bir birikimle gelen Doğan’ın, buradan da yeni birikimlerle ayrılacağının altını çizdi. Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in üniversite için en başta ortaya koyduğu ‘iyilik biriktirmek’ misyonunu hatırlatan Karataş, Doğan’ın bunu layıkıyla yerine getirdiğine inandığını belirtti.

Programda söz alan üniversite çalışanları ise Ömer Doğan’ın nazik, güler yüzlü, çalışkan, devlet adamı kişiliğine sahip ve dürüst birisi olduğuna dikkat çekerek kendisiyle yaşadıkları anıları paylaştılar.

Toplantı, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Karataş’ın kuruma katkıları nedeniyle KMÜ Rektörü adına Ömer Doğan’a teşekkür ederek kendisine hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.

Doğan, toplantıya katılan tüm personel ile tek tek vedalaşarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesindeki görevine nokta koydu.