BENİMLE HENTBOL OYNAMAYA VAR MISIN?

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) ’Benimle Hentbol Oynamaya Var mısın?‘ isimli hentbol turnuvası düzenlendi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü hentbol ders etkinliği kapsamında düzenlenen turnuvaya ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde olmak üzere 10 takım katıldı.

’Benimle Hentbol Oynamaya Var mısın?‘ isimli hentbol turnuvasını düzenleyen Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bu etkinliği yapmaktaki amacımız dünyanın en eski sporlarından biri olan hentbol sporunu daha iyi tanıtarak, diğer spor branşları kadar aktif hale getirmekti. Bundan sonra da bu tip etkinliklerle gençlerimizi spora kazandırmaya ve arka planda kalan spor branşlarını yaşatmaya devam edeceğiz.”

Turnuva Sonucunda Kazanan Takımlar Şu Şekilde:

Lise Kategorisinde;

1. Spor Lisesi