KMÜ’DEN İKİ YENİ KONFERANS

Kazım Karabekir Paşa’nın kızı Timsal Karabekir ve Prof. Dr. Alaattin Karaca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) konferans verecek.

Timsal Karabekir, 19 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek konferansında dinleyenleri Kurtuluş Savaşı yıllarına götürecek ve Kazım Karabekir Paşa’nın hatıralarından söz edecek.

KMÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Karaca ise 24 Aralık Salı günü gerçekleşecek konferansında Safahat’ta bir medeniyetin çöküşü ve dirilişini ele alacak.

TİMSAL KARABEKİR SÖYLEŞİSİ

KMÜ Paşa Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen Timsal Karabekir söyleşisi Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 19 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak.

SAFAHAT’TA BİR MEDENİYETİN ÇÖKÜŞÜ VE DİRİLİŞİ

Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ve Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin Karaca’nın vereceği “Safahat’ta Bir Medeniyetin Çöküşü ve Dirilişi” konferansı, KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Karamanoğlu Mehmetbey Konferans Salonunda 24 Aralık Salı günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.