KMÜ’DE ‘ABİDE ŞAHSİYETLER’ RESİM SERGİSİ AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) ‘Abide Şahsiyetler’ konulu resim sergisi açıldı.

KMÜ Yunus Emre ve Hoşgörü Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında açılan sergide Mustafa Kemal Atatürk, Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Kazım Karabekir, Yusuf Akçura, Cahar Dudayev, Aliya İzzetbegoviç, Turan Yazgan, Şamil Salmanoviç, Ebulfeyz Elçibey, Mehmet Emin Resulzade, İsmail Gaspıralı, Galip Erdem, Hüseyin Nihal Atsız ve Osmanlı padişahlarının da yer aldığı 38 kişinin fotoğraflarına ve sözlerine yer verildi.

KMÜ Yunus Emre ve Hoşgörü Öğrenci Topluluğu Başkanı Murat Baysal sergi hakkında bilgi vererek “Sergide bilinmeyen üstün şahsiyetleri ve bilinen ancak hakkında çok fazla bilgiye sahip olunmayan kişileri ön plana çıkarmaya çalıştık.” dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi, iki gün boyunca gezilebilecek.