REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 14            04.02.2010

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı ziyaret etti. Aynı dönemde kurulan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesinin genel durumu ve gelişmeler hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen diğer üniversitelerde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi. Çankırı Karatekin üniversitesine yaptıkları ilk ziyaretlerinde hayırlı olsun dileklerini de ileten Rektör Gökmen üniversiteler arasında yapılan paylaşımların çalışmalarda önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek Çankırı Karatekin Üniversitesine başarılar diledi. Samimi bir havada geçen görüşmede, Sabri Gökmen Rektör Ali İbrahim Savaş’a hayırlı olsun hediyesi verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti, dile getiren Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş KMÜ yönetimine teşekkür etti.