ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ TANIŞMA TOPLANTISI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 1               16.02.2010

Üniversitesitemizin Kamil Özdağ Fen Fakültesi akademik ve idari personeli, Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Gökmen’in katıldığı kaynaşma toplantısında bir araya geldi. KMÜ Rektör Yardımcısı Mehmet Karataş, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Ahmet Yıldırım, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç Dr. İbrahim Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda konuşan Rektör Sabri Gökmen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin insan sevgisini temel alan bir anlayışı benimsediğine dikkat çekerek “Sevgi insanların insan olma potansiyelini ortaya çıkartan en önemli duygudur. Sevgimizi ifade edebilmek çok önemlidir. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sadece kendi içinde değil bulunduğu kente, ülkeye ve dünyaya tebessüm edebilen bir üniversitedir.”  dedi.

Üniversite yönetiminin öğrencilerine en rahat şekilde çalışma ortamını kurmakla görevli olduğunu ifade eden Rektör Gökmen “yapılan tüm güzel işler KMÜ öğretim elemanları, araştırma görevlileri, öğrencileri, personelleri ile birlikte hepimizin ortak çalışmasıdır. Bizimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarımızın aynı heyecanı paylaştığını görüyoruz.  Üniversitemizi ileriye taşımak için hep birlikte takım ruhu içinde çalışıyoruz. Eğer bir eksiklilik varsa kusuru üniversite yönetimi olarak sadece kendimizde ararız.” dedi.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş ise "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bilimsel alanda nitelikli bir üniversite olmanın gayreti içindedir. Üniversitemiz öğretim üyeliği kadrolarına başvurma ve atanmayla ilgili değerlendirmelerde belli ölçütlere sahiptir. Bu durum üniversite yönetimi olarak akademik anlayışı esas aldığımızın bir göstergesidir. Bu kapsamda siz değerli akademisyenlerden çok çalışmanızı bekliyoruz.” şeklinde konuştu