ERMENEK BELEDİYE BAŞKANININ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARETİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 19     19.02.2010

Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karataş ve Prof. Dr. Kemal Esengün’ün de katıldığı, KMÜ Rektörlük binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde 06-08 Temmuz 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Alabalık Ulusal Sempozyumuna ilişkin bilgi alışverişi yapıldı. Karaman’ın şirin ilçesi Ermenek’in 2. Ulusal Alabalık Sempozyumuna ilgi gösterdiğini ve hatta uygun görüldüğü takdirde sempozyumu Ermenek’te yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Necati Akpınar, bu tür etkinliklerin Karaman’ın tanıtımına önemli katkı sağlayacağını dile getirdi. Üniversitelerin temel görevi olan eğitim-öğretim ve araştırma yapmanın yanında bulundukları kente ve çevresine duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Rektör Gökmen ise Alabalık Sempozyumuyla ilgili bilgi vererek etkinliğin başarılı geçmesini diledi.