KMÜ’DE AĞAÇ DİKİMİ YAPILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleşkesinde Rektörlük Konutu ve çevresine ağaçlandırma yapıldı. Ağaç dikim törenine Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Konya Orman Bölge Müdürü Necati Alıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münir Oktay, Karaman Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

350 Ağaç, 1500 Fidan Dikildi

Vali Murat Koca ve Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’in de bizzat ağaç diktiği törende 350 tane nitelikli ve boylu ağaç ile çeşitli türlerden 1500 fidan toprakla buluşturuldu. Daha önce yapılan fidan ve ağaç dikimleriyle birlikte Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yunus Emre Yerleşkesindeki ağaç sayısı 3750’ye ulaştı.

Konu hakkında açıklamada bulunan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, üniversitenin fiziki altyapısının yanı sıra ağaçlandırılması ve çevre düzenlemesinin de önemli olduğunu söyleyerek yerleşkenin daha güzel bir görünüme kavuşmasına katkı veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.