EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE SENDİKA TEMSİLCİLERİ REKTÖR NAMIK AK'I ZİYARET ETTİ

Memur Sen Konfederasyonu Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman ile sendika il ve üniversite temsilcileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman ülke ve Karaman özelinde sendikanın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Rektör Namık Ak'a bilgi verdi.

Rektör Namık Ak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman ve sendika temsilcileri ile üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmaları üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaret iyi dilek temennilerin ardından sona erdi.