KMÜ’DE DEVİR TESLİM TÖRENLERİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde devir teslim törenleri düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) farklı birimlerinde devir teslim törenleri yapıldı. İlk devir teslim töreni Mühendislik Fakültesi bünyesinde gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi dekanlık görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Nermin Şarlak, görevini KMÜ Rektör Danışmanı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Sezer’e bıraktı.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Mühendislik Fakültesi akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirilen törende Prof. Dr. Metin Sezer, görevde kaldığı süre boyunca vermiş olduğu hizmetler için Prof. Dr. Nermin Şarlak’a teşekkür ederken, Prof. Dr. Şarlak ise Prof. Dr. Metin Sezer’e görevinde başarılar diledi.

Diğer devir teslim töreni ise Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirildi. Merkez müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Oktay Talaz, görevini Prof. Dr. Savaş Sönmezoğlu’na devretti.

Devir teslim töreninde Prof. Dr. Savaş Sönmezoğlu, kendisinden önce müdürlük görevinde bulunan Prof. Dr. Oktay Talaz'a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür etti. Prof. Dr. Oktay Talaz ise Prof. Dr. Savaş Sönmezoğlu'nu tebrik ederek yeni görevinde kendisine kolaylıklar diledi.

Son değişiklik ise Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde yaşandı. 2019 yılından itibaren Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevini yürüten Doç. Dr. İbrahim Ethem Bilici görevini Öğr. Gör. Mustafa Kara'ya devretti.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevini devralan Öğr. Gör. Mustafa Kara, koordinatörlüğün kuruluş aşamasından bu yana yapmış olduğu özverili çalışmaları için Doç. Dr. İbrahim Ethem Bilici'ye teşekkür etti. Doç. Dr. İbrahim Ethem Bilici ise Öğr. Gör. Mustafa Kara'ya yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi.