REKTÖR PROF. DR. NAMIK AK, ERMENEK KAR FESTİVALİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ermenek’te düzenlenen ‘Kar Festivali’ne katıldı.

Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, ERSEV ve ERDOK’un birlikte düzenlediği faaliyete önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, il genel meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ermenek Kış Turizmi Canlanıyor

Ermenek’te kış turizmini canlandırmak ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek amacıyla Ermenek ilçesi Bozdağ Kayak Merkezinde gerçekleştirilen faaliyet protokol konuşmaları ile başladı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen festival saya oyunu, folklor gösterisi, kar güreşi, kayak yarışı, kar raftingi, kızak kayma ve kardan adam etkinlikleri ile devam etti.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, programın ardından önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen ile görüşmelerde bulunarak kendilerine hediye takdim etti.