REKTÖR PROF. DR. NAMIK AK SOSYAL MEDYA KONULU TOPLANTIYA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, çiftçilere ve yetiştiricilere yönelik ‘Sosyal Medya İçerik Hazırlama ve Yönetim’ adlı eğitim projesinin açılış toplantısına katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen toplantıya KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, KMÜ Hassas Tarım Uygulamaları ve Yenilikçi İşleme Teknolojileri alanında ‘Elmadan Elmasa’ projesinde görev alan akademisyenler ve davetliler katıldı.

Toplantı İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş'ın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan Rektör Prof. Dr. Namık Ak "Karaman ve Konya bu ülkenin buğday ambarıdır. Üniversitelerin görevi ilim, teknoloji, araştırma, geliştirme, yenilik ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Biz üniversite olarak evrensel bir bilim yuvasıyız. Tek derdimiz gelecek nesilleri en iyi şekilde yetiştirmek ve güzel Karaman’ın bilim yuvası olan üniversitemizi en yüksek noktaya taşımaktır." dedi.

Toplantı Kahraman Medya Firması Dijital Yayın Koordinatörü İlker Apaydın'ın sunumu ile devam etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, toplantının ardından İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş'ı makamında ziyaret etti. Kentin tarımsal faaliyetleriyle ilgili istişarelerde bulunulan ziyaretin ardından DSİ Karaman 42. Şube Müdürü Halil İbrahim Özoğlu ile de görüşen Rektör Namık Ak daha sonra programdan ayrıldı.