ÖĞRENCİ TOPLULUK BAŞKANLARI REKTÖR NAMIK AK İLE BİR ARAYA GELDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile bir araya geldi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen kahvaltı programına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş ve Prof. Dr. Murat Ertekin, Genel Sekreter V. İbrahim Karagöz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Metin Sezer, Prof. Dr. Mevlüt Bayrakcı ve Ahmet Tüfekci, SKS Daire Başkanı Muhammed Ali Orak ve öğrenci topluluklarının başkanları katıldı.

Programda öğrenci topluluk başkanları kendilerini tanıtarak, topluluklarının çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Namık Ak’a bilgi verdiler. Öğrenci topluluklarının talepleri ve sorunlarını dinleyen Rektör Prof. Dr. Namık Ak, topluluk başkanları ile değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Namık Ak, topluluk faaliyetlerini çok başarılı bulduğunu belirterek, “Topluluklarımız tarafından ayrı ayrı yapılan faaliyetlerin yanı sıra işbirliği içinde yapılacak faaliyetlerle birlik ve beraberliğinizi pekiştirin. Bu işbirliği sayesinde daha büyük faaliyetlere de imza atmış olursunuz. Sizlerin mutluluğu ve başarısı bizleri de mutlu edecektir. Üniversite yönetimi olarak her daim sizlerin yanınızdayız ve desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Rektör Namık Ak, kahvaltı programının ardından SKS içerisinde yer alan üniversite yemekhanesini gezerek burada öğrencilerle bir süre sohbet etti.