KMÜ ÖĞRENCİLERİ GÜNKAF'A KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencileri 'Güney Kariyer Fuarı'na (GÜNKAF22) katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen fuara 250’yi aşkın kamu ve özel sektör kurumu ile 40 bine yakın öğrenci katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin de paydaşı olduğu 16 farklı üniversitenin katılımıyla gerçekleşen fuara KMÜ'yü temsilen Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytuğ Altın, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Ozan Korkmaz ve Arş. Gör. Yunus Emre Büyükbasmacı ile 50’yi aşkın öğrenci katıldı.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’nın açış konuşmaları ile başlayan fuar, stantların ziyaret edilmesiyle devam etti.

“KMÜ ekibi olarak GÜNKAF'ı başarılı bir şekilde tamamladık”

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytuğ Altın, GÜNKAF'a katılımlarının ardından değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi: "Üniversitemizin de paydaşı olduğu 16 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen fuara öğrencilerimizle birlikte katılarak onların kariyerlerine yön vermelerine vesile olmak bizleri mutlu etti. KMÜ ekibi olarak GÜNKAF'ı başarılı bir şekilde tamamladık. Fuara katılmamız konusunda bizlere destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Namık Ak olmak üzere Karaman Belediyesi ve Saray Bisküviye teşekkür ediyorum. Ayrıca GÜNKAF kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Eğirdir Belediyesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Eğirdir Meslek Yüksekokulu temsilcilerine ayrıca teşekkür ediyorum."