KMÜ SANAT, TASARIM FAKÜLTESİNDEN ULUSLARARASI SERGİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 'Yeni Gün (Nevruz) Uluslararası Karma Resim Sergisi' düzenlendi.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen serginin küratörlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz yaptı. Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi olarak yeni günü uluslararası düzeyde bir sergi ile karşıladıklarını belirten Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, "Özellikle memleketimizin ve dünyamızın hassas olduğu bu günlerde bir olarak, iri olarak ve diri olarak yeni günün yeni uyanış ve başlangıçlara vesile olması diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki kutlama kapsamında da bahara eserlerimizle hoş geldin diyoruz." dedi.

Sanat Tasarım Fakültesi Yeni Günü (Nevruz) Sergi ile Kutladı

Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz’ın üstlendiği karma sergi; Prof. Dr. Abdülgani Arıkan, Prof Dr. Bülent Salderay, Prof. Dr. Fatih Başbuğ, Prof. Dr. Mehmet Özkartal, Prof. Dr. Murat Ertekin, Prof. Dr. Mustafa Küçüköner, Prof. Dr. Mutluhan Taş, Prof. Dr. Neslihan Kıyar, Prof. Dr. Yusuf Keş, Doç. Dr. Attila Döl, Doç Dr. Aydın Zor, Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun, Doç Dr. Gül Güney Zingir, Doç. Dr. Mustafa Diğler, Doç. Dr. Noyan Güven, Doç. Dr. Oğuz Yurttadur, Doç. Dr. Rasim Soylu, Doç. Dr. Sena Sengir Aydın, Doç. Dr. Zühal Başbuğ, Üyesi Ahmet Aytaç, Üyesi Ahmet Türe, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tanrıver Celasin, Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Derya Konuk, Dr. Öğr. Üyesi Emre Şen, Dr. Öğr Üyesi Mehmet Susuz, Dr. Öğr. Üyesi Merve İlbak Tahmaz, Dr. Öğr. Üyesi Zehra Sengir, Dr. Öğr. Üyesi Zülbiye Sevgili Polat, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör, Doç. Dr. Emine Nur Yılmaz Arıkan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Konuk, Öğr. Gör. Aysen Karakoç Çivili, Öğr. Gör. Eda Cerit, Öğr. Gör. Gülşen Kahraman, Öğr. Gör. Necmettin Ertunç, Öğr. Gör. Özgül Yiğit, Öğr. Gör. Seda Dilay, Öğr. Gör. Tevhide Aydın, Öğr. Gör. Dr. Tekin Bayrak, Öğr. Gör. Züleyha Zor, Öğr. Gör. Fadim Akça, Arş. Gör. Şeyda Misman, Ömür Burcu Hanedar, Havva Küçüköner, Etibar Rzazdeh, Valide Paşayeva, Mihail Arabacı, Andrey Ivarlak, Kateryna Lemesheva, Abhaz Dizdarovıc, Akbar Bekhalam, Anne Pengrech, Daniela Jaurequı, Ethem Baymak, Nathalıa Bazhenova, Sami Ben Ameur eserlerinden oluşuyor.