ESKİ MİLLETVEKİLİ YALMAN’DAN REKTÖR NAMIK AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Eski Milletvekili Lütfi Yalman ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde 20 ve 21’inci dönemde milletvekilliği görevlerinde bulunan Lütfi Yalman, Rektör Namık Ak’ı ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Savaş Sönmezoğlu’nun da yer aldığı ziyarette üniversitedeki faaliyetler ve gelecek döneme ilişkin projeler hakkında görüşmelerde bulunuldu.

KMÜ’nün Karaman için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Eski Milletvekili Lütfi Yalman, Rektör Namık Ak’a görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi. Rektör Namık Ak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eski Milletvekili Lütfi Yalman ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.