KMÜ’LÜ MİLLİ SPORCU TAHA AKGÜL, 9. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun olan milli sporcu Taha Akgül, 9'uncu kez Avrupa şampiyonu oldu.

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda KMÜ’lü milli sporcumuz Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda altın madalya kazandı. Akgül, serbest stilde en fazla Avrupa şampiyonluğuna ulaşan güreşçi unvanını elinde bulunduruyor.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, milli sporcu Taha Akgül’ün elde ettiği başarıdan dolayı bir tebrik mesajı yayımladı. Rektör Namık Ak yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden, üniversitemiz mezun öğrencilerinden şampiyon milli sporcumuz Taha Akgül’ü elde ettiği 9. Avrupa şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyorum. Milli sporcumuz bir kez daha bizleri gururlandırmıştır. Bizlere bu sevinci yaşatan ve ata sporumuz güreşte bayrağımızı gururla dalgalandıran sporcumuza ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum”