KMÜ’DE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ata Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Şehitleri Anma Programı’ düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen programa üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, İsa Ergün isimli öğrencinin şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Mislina İnce’nin ‘Yaşasaydım Aranızda Olacaktım’, Caner Ersayar’ın ise ‘Otuz Kuş’ isimli şiirleri seslendirmesinin ardından program şehitlerimizi konu alan müzik dinletisi, video gösterimi ve tiyatro oyununun sahne almasıyla sürdü.

Karamanlı Şehit Oğuzhan Küçük’ün ailesinin de yer aldığı program onurluk takdimlerinin ardından sona erdi.

Ata Öğrenci Topluluğu tarafından ayrıca bir de fotoğraf sergisi düzenledi.