KMÜ'DE YENİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yeni lisansüstü programlar açıldı.

Üniversite Senatosunun teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararı ile KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı kurularak bu bölüme bağlı Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı ile Eğitim Programları ve Öğretim İkinci Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının açılması uygun görüldü.

Ayrıca enstitü bünyesinde yine Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Anabilim Dalı kurularak bu anabilim dalına bağlı Türkçe Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, farklı disiplinlerde eğitim vermek üzere her geçen gün daha fazla gayret sarf ettiklerini belirterek, yeni açılan lisansüstü programların hayırlı olması temennisinde bulundu.