REKTÖR HASAN USLU’DAN REKTÖR NAMIK AK’A NEZAKET ZİYARETİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’yu makamında ağırladı.

Ziyarette Rektör Namık Ak ve Rektör Hasan Uslu, üniversiteler arasında geliştirilecek iş birliklerinin yükseköğretim camiasına ve ülkemize sağlayacağı katkılar üzerine bir süre sohbet etti.

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) devir teslim töreninin ardından gerçekleştirilen ziyarette özellikle KOP Bölgesi bünyesinde yer alan üniversitelerin ortak çalışmalar içerisinde yer almasına ve ortak hedeflere yönelik projeler geliştirilmesine dikkat çekildi.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin'in de yer aldığı ziyaret, fikir alışverişinde bulunulması ve iyi dilek temennilerinin ardından hediye takdimi ile sona erdi.